Matmuffins och papper
Är hemma och är sjuk och tycker hemskt synd om mig själv. Jag ska straxt återvända till Årsmötespropositioner som ska läsas, och även ta mig en liten bit att äta, blir mina hemlagade matmuffins. Smarrigt!
Matmuffins
5 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
75 g margarin
2 msk olivolja
4 dl mjölk
2 tsk salt
1-2 tsk bakpulver
svarta urkärnade oliver
soltorkade tomater
broccoli
ruccolasallad
riven ost
Sätt ugnen på 250 grader. Ställ ut ca 15 muffinsformar på en plåt. Blanda mjöl, margarin, olja, mjölk, salt och bakpulver så att det blir en lagom rinnig smet. Smaka gärna av om du törs, det kan behövas extra salt eller olja. Hacka oliver, tomater, ruccola och broccoli och blanda i. Klicka ut i formarna och kör i ugnen ca 10 min. Ta ut och strö över osten. Grädda ytterligare 3-5 min.
Matmuffins
5 dl vetemjöl

3 dl grahamsmjöl
75 g margarin
2 msk olivolja
4 dl mjölk
2 tsk salt
1-2 tsk bakpulver
svarta urkärnade oliver
soltorkade tomater
broccoli
ruccolasallad
riven ost
Sätt ugnen på 250 grader. Ställ ut ca 15 muffinsformar på en plåt. Blanda mjöl, margarin, olja, mjölk, salt och bakpulver så att det blir en lagom rinnig smet. Smaka gärna av om du törs, det kan behövas extra salt eller olja. Hacka oliver, tomater, ruccola och broccoli och blanda i. Klicka ut i formarna och kör i ugnen ca 10 min. Ta ut och strö över osten. Grädda ytterligare 3-5 min.
Kommentarer
Trackback