Insändare på fyllan

Min syster skriver tydligen insändare sent på krognätter. Insändaren nedan kom med efter censur, från början innehöll den både uttryck som "Hitler-vakt" och "utrensning" samt en och annan svordom. Detta har dock UNT tagit sig friheten att censurera och därefter trycka den ofullständiga insändaren som nedan:

Flytande åldersgräns på Birger jarl
KROGEN. När man är 18 år kan man komma in på krogen. Det vet alla. Det vet alla som går sista året på gymnasiet och det vet vakterna i dörren på Birger jarl. Men den här kvällen talar Birger Jarlvaken om för oss att det är tjugoårsgräns. Okej, tänker vi. Är det tjugoårsgräns så är det. Då kommer inte min 18-åriga kompis in. It's fine. Själv är jag är 20 år. När vi sedan ser att det kryllar av folk som vi känner igen från gymnasiet, folk födda 1990 och 1989 inne på stället, blir vi förbannade. Varför får dessa 18-åringarna komma in och inte min kompis? Har vi fel frisyrer eller är vi inte tillräckligt mainstream? Har vi inte tillräckligt höga klackar eller flirtar vi inte nog med dörrvakten? Tycker han rent av att vi är för fula?

Tycker detta är ett mycket viktigt inlägg i åldersgränsdebatten. Yes!

Sommaren är slut

Nu är sommaren officiellt över i min värld. Den har varit fin, skön och svettig. Men trots att sommaren är en bra årstid så känns det alltid lite skönt när hösten är på gång. Mysiga vantar och halsduk, tekoppar, film, böcker och cafékvällar. Dessutom ska den här hösten ägnas åt studier, arbete, styrelsejobb och träning. Yes, det blir en hel del, men just på hösten känns det som om man kan hantera vad som helst. No ångest.



Så mysigt som på bilden var det i Parga, Grekland. Om ni har chansen, åk dit! Jag kommer säkerligen återvända. No ångest.

RSS 2.0